Over

Hey you, graag stel ik mij en mijn merk Klein Wonder Handgemaakt aan je voor!

Persoonlijk
Ik ben Lisanne, 29 jaar en mama van Ivy Lina (geboren in 2021). En al 10 jaar samen met mijn soulmate.
Op de middelbare school volgde ik een mode opleiding waardoor ik vaak creatief bezig was met stoffen en ontwerpen. Tijdens mijn zwangerschap, merkte ik dat veel moderne babyspullen zoals dekens, lakens, badcapes en andere essentials niet in de stijl die ik mooi vind te vinden was of het was echt heel duur. Ik miste dus neutrale kleuren en leuke maar rustige prints die bij mijn stijl passen. Ik ben toen weer achter de naaimachine gekropen om mijn eigen baby uitzet bij elkaar te naaien. Gaandeweg kwam er een passie voor het maken van leuke babyproducten met mooie prints en kwalitatief goede stoffen naar boven. Mijn doel is om betaalbare moderne en neutrale baby beddengoed en accessoires aan te bieden. Mijn voorkeur gaat uit naar kleine oplage en natuurlijke kleuren en prints. Zo kan ik blijven vernieuwen in mijn aanbod. Alle producten worden altijd met veel aandacht en liefde gemaakt. En nu heb ik gewoon een paar banen tegelijk; founder & creator, designer, productfotograaf, webdeveloper, administratief medewerker, content creator…. 

 

Het bedrijf
Klein Wonder Handgemaakt bestaat sinds Januari 2021.
Alle producten worden met de hand gemaakt, met liefde ingepakt en verstuurd door mij. De producten worden gemaakt van alleen de mooiste en kwalitatief beste stoffen en materialen. Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met het zorgvuldig selecteren hiervan. Ik zoek stad en (buiten)land af voor deze materialen, zodat ik je altijd iets unieks te bieden heb. Veiligheid staat voorop daarom gebruik ik alleen stoffen en materialen die veilig zijn voor baby's, te zien aan o.a. het Oeko-tex certificaat. Dit alles maakt Klein Wonder Handgemaakt duurzaam, uniek en stijlvol. Ik ga altijd voor de beste kwaliteit, super service en blije kindjes & mama’s! Want tja, als je kindje blij is, ben jij dat automatisch ook toch?

 

Bedrijfsnaam
Waar komt de naam Klein Wonder Handgemaakt vandaan? Zwanger worden is toch wel iets heel bijzonders, soms word er makkelijk over gedacht maar gelukkig weten we nu anno 2023 wel dat het niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom blijft het dus altijd een (klein of soms groot) Wonder dat je een kindje mag verwachten. Daaruit kwam de naam Klein Wonder Handgemaakt.

Bedankt voor het lezen,

Liefs Lisanne.

  • Op locatie

  • Keuze uit twee ontwerpen

  • Een leuke creatieve dag